Türkiye Küçük Oteller Derneği’nden NEVÜ Rektörü Aktekin’e Ziyaret

31 Mart 2022 1066
Türkiye Küçük Oteller Derneği’nden NEVÜ Rektörü Aktekin’e Ziyaret

Türkiye Küçük Oteller Derneği  (TURKODER) Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

TURKODER Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Ustaoğlu beraberinde Yönetimin Kurulu Üyeleri Uğur Zeren, Mehmet Kök, Osman Şatıroğlu, Demet Buyurman, Yavuz Dilmen ve Figen Mertol, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti.

NEVÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın’ın da hazır bulunduğu ziyarette  TURKODER Başkanı Ertan Ustaoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ihtisaslaşan üniversite olarak üniversite-sektör arasında gerçekleştirilebilecek çalışma ve projelere her zaman açık olduklarını ifade etti. 

Üniversite-sektör iş birliği olanaklarının değerlendirildiği ziyarette ayrıca turizm eğitiminde kalitenin arttırılmasına yönelik yeni eğitim metotlarının ve yaklaşımlarının geliştirilmesi, bu süreçte üniversitenin turizm sektörüne ve sektörün de turizm eğitimine sunabileceği katkılara yönelik görüşmelerde bulunuldu.