Diriliş Kız İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden NEVÜ’ye Ziyaret

07 Nisan 2022 1711
Diriliş Kız İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden NEVÜ’ye Ziyaret

Nevşehir Merkez Diriliş Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini (NEVÜ)’yü ziyaret ederek, üniversitenin akademik birim ve sosyal tesislerini gezdi.

Diriliş Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’ye düzenlenen tanıtım ve bilgilendirme ziyaretlerinde kendilerini, NEVÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKMER) personelleri karşılayarak eşlik etti.  Yerleşke içerisinde yer alan Hoca Ahmed Yesevi Kütüphanesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, İlahiyat Fakültesi ve Eğitim Fakültesi gezdirilen öğrencilere buralarda görevli akademik ve idari personel tarafından atölyeler, derslikler, idari birimler, kurumsal işleyiş, öğrencilere sunulan imkanlar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Son olarak ulusal ve uluslararası düzeyde birçok değişik sportif faaliyetlere ev sahipliği yapmasının yanı sıra üniversite içi sportif faaliyetlerin de gerçekleştirilen Spor Merkezi’ni gezen öğrencilere, üniversitenin diğer spor tesisleri hakkında da bilgi verildi.