Eğitim-Bir-Sen Yönetiminden Rektör Aktekin’e Teşekkür Ziyareti

08 Nisan 2022 941
Eğitim-Bir-Sen Yönetiminden Rektör Aktekin’e Teşekkür Ziyareti

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret eden Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci, üniversitede görev yapan tüm akademik ve idari personelin başta özlük hakları olmak üzere istek ve taleplerinin karşılanmasına yönelik yapmış oldukları çalışma ve desteklerinden dolayı Rektör Aktekin ve yönetimine teşekkür etti.

Rektör Aktekin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şube Başkanı Çiftci ve yönetimine Sendikal çalışmalarında hukuk ve adalet ilkelerine dikkat ederek yapıcı çalışmalar yürüttükleri için teşekkür etti. Üniversitede görev yapan tüm akademik ve idari personelin belirlenen mevzuatlar çerçevesinde sadece hakları değil aynı zamanda ödev ve sorumluluklarının da olduğuna dikkat çeken Rektör Aktekin, bu kapsamda yasal görevlerini yerine getirmeye özen gösteren tüm personelin özlük haklarını korumakla birlikte istek ve taleplerini de kanunlar ve imkânlar doğrultusunda karşılamaya büyük önem verdiklerini ifade etti.