NEVÜ Öğrenci Kulüp ve Topluluklarına Yönelik Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı Yapıldı

12 Aralık 2023 459
NEVÜ Öğrenci Kulüp ve Topluluklarına Yönelik Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı Yapıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüp ve topluluklarına yönelik, bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldı.

NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonunda düzenlenen bilgilendirme ve istişare toplantısına; NEVÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Adem Çatak,  Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Abdurrahman Şeker, Kültür Hizmetleri Şube Müdürü Yavuz Serin, Kültür Hizmetleri personelleri Selda Fırat ve Gökhan Aktaş, öğrenci kulüp ve topluluklarının akademik danışmanları, başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Rektör Danışmanı Prof. Dr. Adem Çatak, üniversite yönetimi olarak öğrencilerin eğitimlerinin yanı sıra kendilerinin ders dışı gelişimlerine katkıda bulunacak bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif her türlü etkinliğe büyük önem verdiklerini söyledi.  NEVÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde 61 Öğrenci Kulüp ve 12 Öğrenci Topluluğu’nun bulunduğuna değinen Rektör Danışmanı Çatak,  bu öğrenci kulüp ve toplulukların eğitim-öğretim yılı boyunca sağlıklı ve organize bir şekilde faaliyetlerini yürütebilmeleri için de yönetim olarak her daim yanlarında olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kulüp ve toplulukların faaliyetlerinin işleyişi hakkında bilgilendirme yapılan toplantı, katılımcıların taleplerinin alınması ve sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.