Öz Büro İş Sendikası’ndan NEVÜ Rektörü Aktekin’e Ziyaret

15 Aralık 2023 354
Öz Büro İş Sendikası’ndan NEVÜ Rektörü Aktekin’e Ziyaret

Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Hak-İş)’e bağlı Öz Büro İş Sendikası Genel Sekreteri Seda Altun Çetin, beraberinde sendika yetkilileri ve üniversite temsilcisinden oluşan heyet ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Sendika Avukatı Sefa Avcı, Toplu İş Sözleşme Uzmanı Süleyman Yavuz ve Üniversite Baş Temsilcisi Aytaç Şişman ile birlikte Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret eden Öz Büro İş Sendikası Genel Sekreteri Seda Altun Çetin, yürüttükleri sendikal faaliyetler hakkında Rektör Aktekin’e bilgi verdi.  Çetin ayrıca üniversitede görev yapan personelin başta özlük hakları olmak üzere istek ve taleplerinin karşılanmasına yönelik yapmış oldukları çalışma ve desteklerinden dolayı Rektör Aktekin ve yönetimine teşekkür etti.

Ziyaretlerinden dolayı Genel Sekreter Seda Altun Çetin ve beraberindeki heyete teşekkür eden Rektör Aktekin ise görev ve sorumluluklarını layıkıyla yerine getiren tüm personelin özlük haklarını korumakla birlikte istek ve taleplerini de kanunlar ve imkânlar doğrultusunda karşılamaya büyük önem verdiklerini ifade etti.

Rektör Aktekin daha sonra NEVÜ Genel Sekreteri Nihat Çavuşoğlu’nun da bulunduğu ziyarette sendika heyetiyle bir süre görüştü.