NEVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nden “Caz Konseri”

21 Aralık 2023 667
NEVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nden “Caz Konseri”

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşunun 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında “Caz Konseri” düzenlendi.

NEVÜ Güzel Sanat Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Müzik Anasanat Dalı tarafından düzenlenen konser programına; NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Fındık, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Göksel Şimşek, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Deviren, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Adem Çatak, Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Eyüp Gürcan, üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Ayrıca öğrencilere de final sınavları öncesi moral ve motivasyon olması amacıyla düzenlenen konserde sahne alan NEVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları Doç. Dr. Burcu Özer, Doç. Dr. Emre Üstün, Arş. Gör. Dr. Furkan Başalan ve Müzik Anasanat Dalı 3. sınıf öğrencisi Çağdaş Aktaş; Moonlight’in ‘Vermont’, ‘Fly me to the moon’, ‘Amado Mio’, ‘Autumn leaves’, ‘Black Orpheus, Cheek to cheek’, ‘Perhaps’, ‘Zaman’, ‘Haykıracak nefesim’ ve ‘Kim ne derse desin aşk için’ gibi birbirinden değerli eserleri seslendirdi.

NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Fındık, katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği ve beğeniyle dinlediği konser sonunda sahne alan Doç. Dr. Burcu Özer, Doç. Dr. Emre Üstün, Arş. Gör. Dr. Furkan Başalan ve öğrenci Çağdaş Aktaş’ı tebrik ederek, kendilerine teşekkür belgesi verdi.