Ahlat İlçe Milli Eğitim ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü Heyetinden Rektör Aktekin’e Ziyaret

29 Aralık 2023 447
Ahlat İlçe Milli Eğitim ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü Heyetinden Rektör Aktekin’e Ziyaret

Bitlis Ahlat İlçe Milli Eğitim ve İlçe Halk Eğitim Müdüründen oluşan heyet, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Bitlis Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Akgün, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Av. Yasin Yavuz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muammer Akyol ve Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti. Ziyaretlerinde başta eğitim faaliyetleri olmak üzere yürüttükleri çalışmalar hakkında Rektör Aktekin’e bilgi veren heyet, üniversite ile de ortak yapılması planlanan çalışmalara değindiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin ise kurumlar arası iş birliklerine büyük önem verdiklerini ve birçok alanda ortak proje ve çalışmalar yürüttüklerini söyledi.  Aktekin bu kapsamda üniversite olarak eğitim, seminer, konferans ve diğer alanlarda kendilerine her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Rektör Aktekin ve heyet daha sonra üniversite iş birliğinde yapılabilecek faaliyetler üzerine bir süre görüştü.