Rektör Bağlı’dan Nevşehir Belediye Başkanı Ünver’e Ziyaret

30 Mart 2017 1481
Rektör Bağlı’dan Nevşehir Belediye Başkanı Ünver’e Ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret eden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, üniversitenin kurulma aşamasından bugüne vermiş olduğu desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Bağlı “Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi Rektörü olarak göreve atanmam ile birlikte gerek üniversitemiz ve şehrimizin, gerekse ülkemizin büyüyüp gelişmesine her alanda katkıda bulunmaya çalışacağız. Bize layık görülen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için kamu kurum ve kuruşlarıyla, sivil toplum örgütleri ve özel sektör temsilcilerimizin yanı sıra vatandaşlarımızın desteğini alarak üniversitemizin gelişmesine ve işlevselliğine daha büyük katkılar sağlayacağımız inancındayım. Bu noktada şahsınıza üniversitenin kurulmasından bugünlere gelmesi sürecinde vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Rektör Bağlı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Belediye Başkanı Ünver ise, “İlimize üniversitenin kurulmasına dair TBMM’de yapılan görüşme ve oylamayı Meclis locasından takip ettiğim ve onaylandığında çok gururlandım ve gözyaşlarımı dahi tutamamıştım. O günlerden bugüne üniversite için ne gerekiyor ise elimizi taşın altına koyduk. Sizinle birlikte bundan sonra üniversitemizin daha iyi noktalara gelebilmesi için desteğimiz artarak devam edecek. Şimdiden şahsınıza yeni görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.