Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar BAĞLI Üniversitemiz Öğrencilerinin Mezuniyet Sevincine Ortak Oldu

04 May 2017 3319
Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar BAĞLI Üniversitemiz Öğrencilerinin Mezuniyet Sevincine Ortak Oldu

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olacak olan öğrencilerin düzenlemiş olduğu mezuniyet gecesine katılan Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar BAĞLI, kendilerine tavsiyelerde bulunarak, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 4. Sınıf öğrencileri tarafından Uçhisar Kaya Otel’de mezuniyet gecesi düzenlendi. Düzenlenen geceye Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar BAĞLI, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Alper ASLAN, Genel Sekreter Yardımcısı V. Mehmet Şükrü VELİOĞLU, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademik personeli ve mezun olacak öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak olan Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar BAĞLI,  “Bundan sonraki hayatınızda iki konuda kendinize büyük sorumluluk düşmekte. Birincisi hangi kademede ve hangi işi yapacak olursanız olun, herkes sizin yaptığınız işle gurur duymalı. Bu konuda kendinize güveniniz tam olmalı ve belirlediğiniz hedef doğrultusunda ilerlemeye devam edin. Ortaya koyacağınız bu kararlılığınız gelişen ve büyüyen ülkemize de büyük katkılar sağlayacaktır.

İkincisi ise yabancı dil konusunda kendinizi geliştirin. Çünkü çok uluslu olan dünyada yabancı dil bilmek zaruri oldu. Yabancı dil konusunda kendinizi yetiştirerek hem kendinizi hem de ülkemizi öğreneceğiniz yabancı dil ile daha başarılı ve güzel temsil edebilirsiniz.

Bu vesileyle bu geceyi düzenleyen ve mezun olacak öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyor, sizlere bundan sonraki yaşamlarınızda daha başarılı bir gelecek temennisinde bulunuyorum” dedi.

Gece, mezuniyet pastası kesimi ve öğrencilerin Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar BAĞLI ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Alper ASLAN’a plaket takdimi ile son buldu.