Rektörümüz ve Uluslararası Öğrencilerimiz ‘Bereket Sofrası’nda Buluştu

14 Haziran 2017 2980
Rektörümüz ve Uluslararası Öğrencilerimiz ‘Bereket Sofrası’nda Buluştu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Mazhar BAĞLI, TRT Avaz ekranlarında yayınlanan ‘Bereket Sofrası’ programında uluslararası öğrencilerle buluştu.

Ramazan ayı dolayısıyla TRT Avaz tarafından özel yayınlanan ‘Bereket Sofrası’ program çekimi,  Rektör Prof. Dr. Mazhar BAĞLI moderatörlüğünde ve üniversitemizde öğrenim gören uluslararası öğrencilerin katılımlarıyla Kapadokya’nın eşsiz güzellikleri arasında hizmet veren Argos Hotel’de gerçekleştirildi.

Afganistan, Kırgızistan, Azerbaycan ve Suriye’den gelerek üniversitemizde öğrenim gören öğrenciler, kendi ülkelerinin ortak Ramazan Ayı gelenekleri ve iftar sofraları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Rektörümüz BAĞLI, Kapadokya’nın eşsiz güzellikleri arasında gerçekleştirilen program sonunda üniversitemizde öğrenim gören uluslararası öğrenciler ile iftarda aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Rektörümüzün moderatörlüğünde çekimleri yapılan ve uluslararası öğrencilerimizin misafir olarak katıldığı ‘Bereket Sofrası’, önümüzdeki günlerde TRT Avaz’da izleyiciler ile buluşacak.