Ek Madde 1 uyarınca yatay geçiş başvuru sonuçları

23 Ağustos 2017 2532
Ek Madde 1 uyarınca yatay geçiş başvuru sonuçları

Sonuçlar için tıklayınız.

Sosyoloji bölümü sonuçları için tıklayınız.

Ek Madde 1 uyarınca yatay geçiş başvuruları kabul edilen adayların, 23-24-25 Ağustos 2017 tarihi ile 05-08 Eylül 2017 tarihleri arasında Saat 17:30'a kadar kayıt işlemlerini şahsen gelerek tamamlamaları gerekmektedir. Belirtilen süreler içerisinde kayıt yaptırmayan öğrenciler kayıt haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır.

Kayıtlar; "Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, 2000 Evler Mah. Zübeyde Hanım Cad. 50300 / Nevşehir" adresinde yapılacaktır.

Kayıt esnasında kayıtlı olduğunuz Üniversiteye ait Öğrenci Kimlik Kartı, 1 Adet Fotoğraf ve Nüfus Cüzdanı ile birlikte gelmeniz gerekmektedir.

NOT: Üniversitemize kayıt hakkı kazanan öğrenci kayıtlı olduğu üniversiteden herhangi bir ilişik kesme işlemi yapmayacaktır. İlişik kesme işlemi kayıt olduktan sonra üniversiteler arasındaki resmi yazışma ile yapılacaktır.

***Ek madde 1 uyarınca daha önce herhangi bir yükseköğretim kurumuna yatay geçiş yapmış olanlar YÖKSİS’ten kontrol edilecek, EK Madde 1 uyarınca başka bir Yükseköğretim Kurumuna kayıt yaptırmışlar ise kayıt hakkı verilmeyecektir. Bu gibi durumlarda tüm sorumluluk öğrenciye aittir.