Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı’dan Şehit Ailesine Ziyaret

20 Eylül 2017 5796
Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı’dan Şehit Ailesine Ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, ‘Gaziler Günü’nde şehit aileleriyle bir araya geldi.   

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Özensel ve Genel Sekreter Sibel Akbaş ile birlikte Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde terör örgütü tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Polis Memuru Semih Turgut’un evine misafir oldu. Rektörümüz Bağlı’nın ziyaretlerinde kendilerini Şehit eşi Nevin Turgut ve kız kardeşi karşıladı. Şehit eşine ve kız kardeşine tekrar başsağlığı ve sabırlar dileyen Rektörümüz Bağlı kendileriyle bir süre görüştü.

Rektörümüz daha sonra Diyarbakır’ın Sur ilçesinde hain bombalı saldırı sonucu şehit düşen Polis Memuru Furkan Demir’in baba ocağını ziyaret etti. Şehit babası Ömer Demir ve ailesiyle bir araya gelen Rektörümüz Bağlı ve beraberindekiler kendilerine tekrar başsağlığı ve sabırlar diledi. Rektörümüz ziyaretlerinde kendileriyle bir süre sohbet ederek devlet ve millet olarak daime kendilerinin yanlarında olduklarını belirtti.