Dil Kursları Ücretsiz Tanıtım Dersleri Gün ve Saatleri

20 Kasım 2017 3023
Dil Kursları Ücretsiz Tanıtım Dersleri Gün ve Saatleri

Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde açılacak olan dil kurslarına ait ÜCRETSİZ TANITIM DERSLERİ gün ve saat bilgileri aşağıdadır. Aşağıdaki bilgilere göre istediğiniz dersin tanıtımına katılabilir ve dilerseniz daha sonra BURAYA TIKLAYARAK kesin kayıt yaptırabilirsiniz.

Kesin kayıt için yapmanız gerekenler bu siteden duyuruacaktır ve cep telefonlarınıza SMS olarak gönderilecektir. SMS alabilmek için ÖN KAYIT FORMU'nu doldurmanız gerekmektedir.

Kurs ücretlerini ve kursların hangi gün ve saatlerde olacağını bu duyurunun sonunda yer alan görsellerden öğrenebilirsiniz.

Tüm tanıtım dersleri Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi zemin katta bulunan YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU DERSLİKLERİ'nde yapılacaktır. Derslikler ilgili  sorularınız ve diğer konular için aşağıda yer alan iletişim kanallarımızından faydalanabilirsiniz. 

Yabancı Diller Yüksekokul Müdürlüğü

Kurslar Koordinatörlüğü

İletişim: 0532 593 61 03

E-posta: ydyo@nevsehir.edu.tr

Web adresi: ydyo.nevsehir.edu.tr

Facebook: www.facebook.com/nevsehiryabancidilkurslari 

          www.facebook.com/ydyoyabancidilkurslari

Instagram: www.instagram.com/nevsehiryabancidilkurslari

.

Kurs Ücretleri

.

Kurslar başladıktan sonraki ders gün ve saatleri

Dil Kursları Ücretsiz Tanıtım Dersleri Gün ve Saatleri Dil Kursları Ücretsiz Tanıtım Dersleri Gün ve Saatleri Dil Kursları Ücretsiz Tanıtım Dersleri Gün ve Saatleri