Üniversitemiz Rektörü Bağlı ’24 Kasım Öğretmenler Günü’ Kutlama Etkinliklerine Katıldı

24 Kasım 2017 3182
Üniversitemiz Rektörü Bağlı ’24 Kasım Öğretmenler Günü’ Kutlama Etkinliklerine Katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinliklerine katıldı.

‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ Nevşehir’de düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlanıyor. Nevşehir Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde ‘Öğretmenler Günü’ dolayısıyla düzenlenen etkinliğe; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Üniversitemiz Genel Sekreteri ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, okul müdürleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapıldığı etkinlikte, öğretmenlik mesleğine yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni ve müzik dinletisinin ardından emekli öğretmenlere ‘Hizmet Şeref Belgeleri’ takdim edildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve protokol üyeleri daha sonra Nevşehir Lisesi bünyesinde oluşturulan ‘İl Eğitim Tarihi Müzesi’nin açılışına katıldı. Rektörümüz Bağlı ve katılımcılar müzeyi gezerek bilgi aldı.