‘IV. Alan Eğitiminde Materyal Tasarımı Sergisi’nden Üniversitemiz Ödüllerle Döndü

14 Aralık 2017 4020
‘IV. Alan Eğitiminde Materyal Tasarımı Sergisi’nden Üniversitemiz Ödüllerle Döndü

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘IV. Alan Eğitiminde Materyal Tasarımı Sergisi’nden   ödüllerle döndü.

İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesinde gerçekleştirilen “IV. Alan Eğitiminde Materyal Tasarım/Yarışması'na Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden, Fen Bilgisi  ve İlköğretim Matematik Eğitimleri öğrencileri ile Teknoloji Transfer Ofisi Eğitim ve Farkındalık Modül Uzmanı Arş. Gör. Kadriye Bayram ve İlköğretim Matematik Eğitimi ABD Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Derya Özlem Yazlık katıldı.

400 materyalin başvurduğu materyal sergisi/yarışmasında 1 Fen Bilgisi Eğitimi, 15 İlköğretim Matematik Eğitimi ve 8 Beden Öğretmenliği Bölümü  öğrencileri tasarladıkları materyaller ile katılarak Üniversitemizi temsil etti.  Yarışma sonunda 1 Fen Bilgisi  ve 5 Beden Eğitimi  bölümüne ait materyaller ile dereceye giren öğrencilerimiz ''ALEMTAYS IV'' düzenleme kurulu tarafından ödüllendirildi.

Öğrencilerimizle birlikte Yrd. Doç. Dr. Derya  Özlem Yazlık, Yrd. Doç. Dr. Selçuk Akpınar ve  Arş. Gör. Kadriye Bayram'ı elde ettikleri üstün  başarılarından dolayı tebrik ederiz.