Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Öğrencileri Topaç Köyü Okulunda Kütüphane Oluşturdular

15 Aralık 2017 4709
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Öğrencileri Topaç Köyü Okulunda Kütüphane Oluşturdular

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı 3. Sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında gerçekleştirdikleri; “Al Götür, Oku Getir” konulu etkinlikleri ile Nevşehir ili Acıgöl ilçesi Topaç köyü okuluna kütüphane oluşturdular.  

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi akademisyenleri Prof. Dr. Mehmet Köçer, Prof. Dr. Ali Meydan, Yrd. Doç. Dr. Barış Çiftçi, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Özcan,  Arş. Gör. Ahmet Durmaz ve Arş. Gör. Ahmet Galip Yücel'de etkinliğe katılarak öğrencilerin bu anlamlı çalışmasına destek verdiler.

Üniversitemiz tarafından yapılan bu çalışmayla, çocuklarda kitap okuma alışkanlığı kazandırılması ve toplumsal olarak kitap okuma alışkanlığının desteklenmesi hedefleniyor.

Topaç Ortaokulu Müdür Yardımcısı Nisa Tarı, bu güzel çalışma ile okullarına oluşturulan kütüphaneden çok memnun olduklarını belirterek kütüphanenin oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.