‘Üniversitemizin İsim Kısaltması Sizce Ne Olmalı?’ Anketi

26 Ocak 2018 9976
‘Üniversitemizin İsim Kısaltması Sizce Ne Olmalı?’ Anketi

17 Mayıs 2007 yılında ‘Nevşehir Üniversitesi’ olarak kurulan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ve 7 Kasım 2013 tarihli resmi gazetede yayınlanan kanun gereğince ‘Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ olarak eğitim-öğretimine devam eden üniversitemizin isim kısaltması düzenlenen anketle belirlenecek.

Ortaya koyduğu kaliteli eğitim ve öğretiminin yanı sıra ürettiği proje ve başarılı girişimleriyle her geçen gün hızla büyüyerek gelişen ve adından söz ettiren üniversitemizin isim kısaltmasına yönelik gelen talep ve görüşlere binaen ‘Üniversitemizin İsim Kısaltması Sizce Ne Olmalı’ anketi başlattık.

Üniversitemiz resmi sitesi olan  https://www.nevsehir.edu.tr/ adresi üzerinden başlattığımız  anketimizde, yine kamuoyu ve öğrencilerimizin talep ve görüşleri doğrultusunda belirlediğimiz  isim kısaltmalarından ‘NEVÜ’, ‘NEHÜ’ ‘NHBV’ ve ‘NHBVÜ’ isim kısaltmaları yer almakta.

Bugün başlayan ve 15 Şubat 2018 tarihine kadar devam edecek olan anket oylaması sonucu en çok talep edilen isim ‘Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin resmi kısaltılmış ismi olarak belirlenecek ve kamuoyu ile paylaşılacak.