Üniversitemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümünden İlçe İlköğretim Okulunda İngilizce Etkinliği

16 Mart 2018 3336
Üniversitemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümünden İlçe İlköğretim Okulunda İngilizce Etkinliği

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı 3. Sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları ve Çocuklara yabancı Dil Öğretimi dersleri kapsamında Gülşehir ilçesi Karacaşar Mahallesi İlkokulu ve Ortaokuluna bir ziyaret düzenledi.

Ziyarete Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü ve İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bengü Aksu Ataç, Müdür Yardımcısı Okt. Barış Eriçok ve öğrenciler katıldı. Karacaşar İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Anıl Kadir Eranıl ve okul öğretmenlerinin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik kapsamında, İngiliz Dili Eğitimi öğrencileri her bir sınıfta İngilizce etkinlikler gerçekleştirdiler. Gölge oyunu, drama, şarkı söyleme gibi etkinlikler ile Karacaşar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin İngilizce dersine olan farkındalık düzeylerinin arttırılması amaçlandı.

Etkinliğin sonunda İngiliz Dili Eğitimi öğrencileri Karacaşar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine çeşitli hediyeler sundular. Oldukça faydalı ve eğlenceli geçen etkinliğin, gelecek dönemlerde de tekrarlanması planlanıyor.