Hacıbektaş MYO’dan 5. Geleneksel Grafik Tasarım Sergisi

21 May 2018 4028
Hacıbektaş MYO’dan 5. Geleneksel Grafik Tasarım Sergisi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Hacıbektaş Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından ’5. Geleneksel Grafik Tasarım Sergisi’ açıldı.

NEVÜ Hacıbektaş Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Bölümü öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı yılsonu sergisinin açılışına; Hacıbektaş Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çiçek,  eski Yüksekokul Müdürü Ahmet Alparslan Erarslan, Tasarım Bölümü Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Betül Müezzinoğlu, Tasarım Bölümü öğretim elemanları Öğr. Gör. Gürsoy Şeref, Öğr. Gör. Reyhan Türk, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Serginin açılışında Hacıbektaş Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çiçek, eğitim öğretim yılı boyunca gayretli çalışmalarından dolayı öğrencileri ve hocaları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Hacıbektaş Meslek Yüksekokulu 1. sınıf öğrencilerinin; tipografi çalışmaları, guaj boya nesne etüdü, tarama, nokta ve çizgi çalışmaları, guaj boya ile obje etüdü ve birim tekrarı, manipülasyon çalışmaları, maskot tasarımları, story board tasarımları, farklı tekniklerle fotoğraf çekimleri ile 2. sınıf öğrencilerinin; kurumsal kimlik tasarımları, kitap kapak tasarımı, ambalaj tasarımları, web sitesi tasarımları, afiş tasarımları ve özgün baskı çalışmalarının yer aldığı sergi, 23 Mayıs 2018 tarihine kadar NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezi fuaye alanında açık kalacak.