Rektör Bağlı 5. Uluslararası Göreme Halk Oyunları Festivalinde

13 Temmuz 2018 3581
Rektör Bağlı 5. Uluslararası Göreme Halk Oyunları Festivalinde

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir’in Göreme Belde Belediyesi tarafından düzenlenen “5. Uluslararası Göreme Halk Oyunları Festivali”nin açılışına katıldı

Göreme Belediyesi tarafından bu sene 5’incisi 12-15 Temmuz 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Göreme Halk Oyunları Festivali”nin açılışına; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Nevşehir AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, NEVÜ Rektör Danışmanı Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz,  protokol üyeleri, davetliler ile bölgeye turistlik amaçlı gelen yerli ve yabancı turistler katıldı. 

Kortej yürüyüşü ile başlayan festival, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’in selamlama konuşmasının ardından yurt içinden ve yurt dışından katılan halk oyunları ekibi ile göstericilerin sahne almasıyla devam etti.