Rektör Bağlı’dan YÖK Başkanı Saraç'a Teşekkür Ziyareti

16 Ağustos 2018 3474
Rektör Bağlı’dan YÖK Başkanı Saraç'a Teşekkür Ziyareti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ile birlikte YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ı makamında ziyaret etti.

NEVÜ ve Diş Hekimliği Fakültesi için yapılan çalışmalar hakkında YÖK Başkanı Saraç’a bilgi veren Rektör Bağlı, kendilerine vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür etti. Diş Hekimliği Fakültesi ile birlikte NEVÜ ve şehir için büyük eksikliğin giderildiği ifade eden Bağlı, “Üniversitemiz her alanda hızla büyüyüp gelişen bir üniversite ve ortaya koyduğu başarıları ile de adından söz ettiren bir üniversite. Üniversitemize yeni fakülte, bölüm ve programları kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu bağlamda Sayın YÖK Başkanımız Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç’a vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YÖK Başkanı Saraç’a,  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi bünyesinde kurulan Diş Hekimliği Fakültesi için teşekkür eden Milletvekili Yücel Menekşe “Sayın YÖK Başkanımıza üniversitemizde Diş Hekimliği Fakültesi kurulmasına vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Büyüyen ve gelişen üniversitemiz için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Her şey Nevşehir için” dedi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin açılmasında büyük desteklerinden dolayı YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’a Nevşehir ve üniversite adına teşekkür eden Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise “ Üniversitemiz büyüdükçe ve geliştikçe gençlerimiz kazanacak, Türkiye kazanacak” diye konuştu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen de YÖK Başkanı Saraç’a Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine yeni fakülteler kazandırılmasında göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini sundu.