Engelli Bireylerin Topluma Entegrasyonu İçin Özel Hizmet Merkezi Oluşturuluyor

14 Eylül 2018 3927
Engelli Bireylerin Topluma Entegrasyonu İçin Özel Hizmet Merkezi Oluşturuluyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ve Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) arasında 16.08.2018 tarihinde sözleşmesi imzalanan “Engelli Bireylerin Topluma Entegrasyonu İçin Spor ve Eğitim Faaliyetleri Sunmaya Yönelik Özel Hizmet Merkezinin Oluşturulması” isimli projenin ilk toplantısı yapıldı. 

Toplantıya, NEVÜ'yü temsilen Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Müdürü ve proje yürütücüsü  Doç. Dr. Fatma Saçlı Uzunöz, Müdür Yardımcısı ve proje koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Sırrı Cem Dinç, Yüksekokul Sekreteri ve  proje muhasebecisi Hacı Osman Şimşek ile Proje iletişim sorumlusu Öğr. Gör. Serkan Uzlaşır katıldı.

NEVÜ'de Spor ve Eğitim Özel Hizmet Merkezi

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın destekleriyle kısa sürede hayata geçirilen proje kapsamında “Spor ve Eğitim Özel Hizmet Merkezi” oluşturuldu.

Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) yetkilileri Ali Rıza Özmen ve Mert Öztan, NEVÜ Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu bünyesinde oluşturulan 'Spor ve Eğitim Özel Hizmet Merkezi'ne ilk izleme ziyaretlerini yaptı. Ziyarette ayrıca projenin ileri aşamalarında ortaya konulacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.