Rektör Bağlı Bakan Pekcan’ın Teşrifleriyle Gerçekleştirilen Esnaf Buluşmalarına Katıldı

20 Mart 2019 2676
Rektör Bağlı Bakan Pekcan’ın Teşrifleriyle Gerçekleştirilen Esnaf Buluşmalarına Katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen 'Nevşehir Esnaf Buluşmaları' programına katıldı.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ‘Nevşehir Esnaf Buluşmaları’ programına katılmak ve bir dizi esnaf ziyaretlerinde bulunmak üzere Nevşehir’e geldi. Bakan Pekcan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen programa; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, esnaf ve iş adamları katıldı.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan,  Nevşehir’in sahip olduğu turizm potansiyelinin yanı sıra iç ticaretiyle de ekonominin nabzını tutan bir şehir olduğunu söyledi. Bakanlık olarak esnaf ve sanatkârlara yönelik yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Pekcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da esnaf ve sanatkarlara her zaman büyük önem verdiğine vurgu yaptı.

Programının ardından Nevşehir esnaflarını ziyaret eden Pekcan, daha sonra Kırşehir’e gitmek üzere Nevşehir’den ayrıldı.