NEVÜ’lü Minikler NEVÜ Rektörü Oldu

18 Nisan 2019 3234
NEVÜ’lü Minikler NEVÜ Rektörü Oldu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı makam koltuğunu,  Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulunda eğitim gören minik öğrencilere devretti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, tüm yurtta çeşitli etkinlikler ile kutlanacak olan ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ öncesi  Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu öğrencilerden Aslı İpek Durak, Asel Yılmaz, Mehmet Yağız Değirmenci ve Ceren Nil Girgin’i, okul müdürü Fatih Akpınar, öğretmenler Hilal Kuzugüden ve Yeter Yalçın eşliğinde makamında kabul etti.

Üniversite Genel Sekreteri Nihat Çavuşoğlu ve Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Abdulkadir Binici’nin de hazır bulunduğu ziyarette minik öğrencilere koltuğunu devrederek kendilerinin talep ve isteklerini dinleyen Rektör Bağlı, minik Rektörlerin  isteklerinin  yerine getirilmesi için üniversitenin gerekli birimlerine talimatları iletti.  

Minik öğrenciler ile daha sonra sohbet eden ve Okul Müdürü Fatih Akpınar’dan okul hakkında bilgi alan Rektör Bağlı, ziyaret sonunda minik öğrencilere çeşitli hediyeler vererek kendilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı.