NEVÜ Güzel Sanatlar Fakültesinden Muhteşem Konser

30 Nisan 2019 3411
NEVÜ Güzel Sanatlar Fakültesinden Muhteşem Konser

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü tarafından 'Türkülerimiz ile Çok Sesli Koro Konseri' düzenlendi.

NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonunda düzenlenen konsere; NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Karipcin, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cesur Pehlevan, Mühendislik Mimarlık Fakültesi  Dekanı Prof. Dr. Aslıhan Karatepe, akademik ve idari personel, öğrenciler ve davetliler katıldı.

NEVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Burcu Özer'in koro şefliğini yaptığı,  Doç. Dr. Emin Erdem Kaya, Dr. Öğretim Üyesi Emre Üstün, Öğr. Gör. Özge Kaya ve lisans 3. sınıf öğrencisi Sultan Şakiroğlu ile Müzik ve Sahne Sanatları Bölüm öğrencilerden oluşan koro;  Kadifeden Kesesi, Aşkın Aldı Benden Beni, Ben Yemenimi Al İsterem, Deymen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme, Uzun İnce Bir Yoldayım, Ben Seni Sevduğumi, Gönül Dağı, Hey Onbeşli, Karadır Şu Bahtım Kara, Evreşe Yolları ve Kızılcıklar isimli birbirinden güzel parçaları seslendirdi.

Katılımcılara unutulmaz bir gece yaşatan koro ekibine konser sonunda vermiş oldukları muhteşem konserden dolayı teşekkür eden NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Karipcin ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cesur Pehlevan, kendilerine teşekkür belgesi takdiminde bulundu.