Pop Sanatçısı Yusuf Güney NEVÜ’de Sahne Aldı

10 Aralık 2019 3133
Pop Sanatçısı Yusuf Güney NEVÜ’de Sahne Aldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de sahne alan Pop Sanatçısı Yusuf Güney, gençlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Pop Sanatçısı Yusuf Güney,  bu sene Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü ve Nevşehir Belediyesi İşbirliğinde, NEVÜ Sağlık Kültür ve Daire Başkanlığı, Tarih ve Kültür Topluluğu, Balıkçılık Kulübü, Gençlik Platformu Kulübü ve İzci Kulübünün desteğiyle öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla geleneksel olarak düzenlenen ‘8. Geleneksel Mangalda Hamsi Şöleni’nde sahne aldı.

Rektör Bağlı Yusuf Güney’i Makamında Ağırladı

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, konser öncesi Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın kendisine eşlik ettiği Pop Sanatçısı Yusuf Güney’i makamında ağırladı.

Şehir halkı ve üniversite gençliğinin kaynaşmasını sağlamakla birlikte yoğun bir sınav maratonundan geçen öğrencilere moral ve motivasyon olması amacıyla Nevşehir Belediyesi işbirliğinde böyle anlamlı bir etkinlik düzenlediklerini kaydeden Rektör Bağlı, bu vesileyle Yusuf Güney’e konser öncesi teşekkürlerini sundu.  Sanatçı Güney ile bir süre sohbet eden Rektör Bağlı, kendilerine günün anısına plaket takdiminde bulundu.

Yusuf Güney daha sonra kendisine eşlik eden Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Erkut, NEVÜ Genel Sekreteri Nihat Çavuşoğlu ile birlikte konseri vereceği NEVÜ Spor Merkezine geçti.

Üniversite gençlerinin ve halkın yoğun ilgi gösterdiği konserde; Melekler Beni Sana Yazmış, İki Romantik Deli, Heder Oldum, Unut Onu Kalbim, Ördü Kader Ağlarını gibi birbirinden güzel parçalarının yanı sıra değişik parçalara da yer veren Sanatçı Güney, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Katılımcıların da kendisine eşlik ettiği Pop Sanatçısı Yusuf Güney, yoğunluktan dolayı Nevşehir halkına ve üniversite gençleriyle birlikte emeği geçenlere teşekkür ederken, konserde ayrıca kendisine Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı plaket takdiminde bulundu.