Üniversitemiz Öğrencilerinin Dikkatine 

13 Mart 2020 4592
Üniversitemiz Öğrencilerinin Dikkatine 

Dünya genelinde hızla yayılan koronavirüs (COVID 19) nedeni ile Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı ve Yüksek Öğretim Kurulu tarafından alınan tedbirler kapsamında Üniversitemiz Rektörlüğü bünyesinde kurulan komisyon tarafından alınan kararlar aşağıda verilmiştir.

1. Öğrencilerin, üniversite faaliyetleriyle ilgili olmak üzere eğitim öğretim faaliyetleri, akademik değişim programları, sosyal faaliyetler, kültürel geziler, sportif faaliyetleri, müsabaka vb. önceden planlanmış olanlar dâhil tüm üniversitenin bilgisi ve iznine tabi yurtiçi ve yurtdışı çıkışları ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmiştir.

2. Tüm sağlık programları, fen ve mühendislik programları ile ön lisans, lisans düzeyindeki staj ve uygulamalı eğitimlere devam eden öğrenciler de tatil kapsamında olacaktır.

3. Tüm öğrenciler (Türk ve yabancı uyruklu), yurt dışına çıktıkları takdirde, dönüşte Pandeminin (COVID-19) durumuna göre sorun yaşayabilecekleri, uçuşlarının iptal olabileceği, döndüklerinde en az 14 gün eğitime devam edemeyecekleri, yurtlarda kalma, sağlık raporu vb. farklı sorunlar yaşayabileceklerini dikkate alarak yurtdışına gitme kararlarını yeniden değerlendirmeleri gerekmektedir.

4. Öğrencilerimizden yukarıda belirtilen konular kapsamında özel durumları olanlar covid19@nevsehir.edu.tr mail adresinden bize ulaşabilirler.