NEVÜ ATBİN’den Sportif Binicilik Temel Eğitimi

16 Haziran 2020 2306
NEVÜ ATBİN’den Sportif Binicilik Temel Eğitimi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Atçılık-Binicilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATBİN) tarafından 7 yaş ve üzeri bireyler için, “Sportif Binicilik Temel Eğitimi” düzenlenecek.

NEVÜ Atçılık-Binicilik Uygulama Araştırma Merkezi (ATBİN) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kürşat Özcan, 22 Haziran - 12 Temmuz 2020 tarihleri arasında 7 yaş ve üzeri bireyler için düzenlenmekte olan "Sportif Binicilik Temel Eğitimi" kayıtlarının 15-20 Haziran 2020 tarihleri arasında alınacağını belirtti. Özcan ayrıca, yüz yüze eğitim – öğretimin başlayacağı Eylül ayı itibariyle Nevşehir’de ikamet eden özel bireyler için uyarlanmış binicilik faaliyetlerinin ücretsiz olarak tekrar başlayacağını söyledi.

Merkezde at ve binicilik faaliyetlerinin yanı sıra, binicilik egzersizinin engelli bireyler üzerindeki etkilerinin de incelendiğini ifade eden Özcan, kayıt yaptırmak isteyenlerin NEVÜ Atçılık-Binicilik Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret ederek ya da 0553 317 68 60 numaralı telefonu arayarak bilgi alabileceklerini belirtti.