Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2020 Yılı Özel Yetenek Sınav Yedek Yerleştirme Sonuçları

16 Eylül 2020 1561
Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2020 Yılı Özel Yetenek Sınav Yedek Yerleştirme Sonuçları

Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2020 Yılı Özel Yetenek Sınav Yedek listeden kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların sıralaması aşağıdaki linklerde verilmiştir. Kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar 18.09.2020 saat 17:00'a kadar online veya şahsen kayıt yaptırabileceklerdir. Online kayıt yaptıracak adaylar mzeki@nevsehir.edu.tr e-posta adresine aşağıda istenilen belgeleri elektronik olarak göndermeleri gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen tarihe kadar kontenjanlar dolmadığı taktirde; kayıtlarını yaptırmayan adayların yerine tekrar listeler güncellenerek 2. yedek aday listesi 18 Eylül 2020 tarihinde saat 17:30'dan sonra Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu websitesinden paylaşılacaktır.

Önemli Not: Yukarıda belirtilen tarih ve saat sonrasında yapılacak kayıt işlemleri dikkate alınmayacaktır. Bu durumda olan kişiler kesin kayıt hakkından vazgeçmiş sayılırlar. Eksik ve geçersiz belge gönderenlerin kayıtları yapılmayacaktır. 

Kayıt sırasında istenilen belgeler: 

- Lise Diploması

- "Antrenörlük Eğitimi Bölümünde okumasında sakınca yoktur" ibareli tek hekim onaylı sağlık raporu. Bu ibare yer almayan raporlar kabul edilmeyecektir.

- 1 adet vesikalık fotoğra (Son 6 ay içerisinde çekilmiş olmalıdır). 

Engelli Erkek Adaylar

Olimpik Milli Kadın Adaylar

Olimpik Olmayan Milli Erkek Adaylar

Genel Kadın Adaylar

Genel Erkek Adaylar