NEVÜ Rektörü Aktekin NTSO’yu Ziyaret Etti

20 Ekim 2020 1246
NEVÜ Rektörü Aktekin NTSO’yu Ziyaret Etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ile birlikte Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO)’yu ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu’nu ziyaretlerinde karşılayarak makamında ağırlayan NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Şehrin sahip olduğu değerleri ile birlikte her alanda büyüyüp gelişmesinde önemli rol üstlendiğini belirten Başkan Parmaksız, üniversite ile birçok önemli projede ortak çalışmalar yürüttüklerini ve bundan sonrada yürütmeye devam edeceklerini kaydetti. 

Üniversite – şehir ve üniversite – sanayi işbirliğine büyük önem verdiklerini ifade eden Rektör Aktekin ise, “Üniversite olarak başta bulunduğumuz şehir ve bölgemiz olmak üzere ülkemizin kalkınmasına yönelik kamu kurumlarıyla birlikte sivil toplum kuruluşlarıyla ikili işbirliklerine büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda da ziyaretlerimizi gerçekleştirerek fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Bu vesileyle üniversitemize vermiş olduğunuz tüm desteklerinizden dolayı şahsım ve üniversitem adına sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.