Nevşehir Eczacılar Odası Başkanı Dörtkol’dan Rektör Aktekin’e Ziyaret

04 Kasım 2020 1403
Nevşehir Eczacılar Odası Başkanı Dörtkol’dan Rektör Aktekin’e Ziyaret

52. Bölge Nevşehir Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret eden Nevşehir Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol, Rektör Aktekin’e görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, eczacılar Odası olarak; eczanelerin hasta sağlığına verdiği hizmetin niteliğini ve yelpazesini artırmak için çalıştıklarını belirterek, eczacıların mesleki gelişimini süreklileştirecek bir proje olan “Akılcı Eczane projesi” ve yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol’a teşekkür eden Rektör Aktekin, pandemi ile birlikte sağlık çalışanları kadar sağlık sektörünün gereksinimleri arasında yer alan ilaç ve tıbbi malzeme temininde eczacıların da önemli bir görev üstlendiği belirterek tüm sağlık çalışanlarına ve bu sektörde emeği bulunanlara bir kez daha minnettar olduklarını belirtti.