NEVÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan Stratejik Faaliyetler Kapsamında Ödüllendirme

08 Ocak 2021 2035
NEVÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan Stratejik Faaliyetler Kapsamında Ödüllendirme

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) “Strateji Faaliyetleri Kapsamında” 2020 yılında okul bünyesinde görev yapan başarılı akademik ve idari personel ile bölüm bazında başarılı öğrencilerini, teşekkür belgeleriyle ödüllendirdi.

NEVÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Şahlan Öztürk’ün katılımıyla gerçekleştirilen törende; SCI-SSCI yayın bazında Öğr. Gör. Dr. Kamuran Özdil 'e ve TUBİTAK-BAP Projeleri bazında Dr. Öğr. Üyesi Sevil Sungur ile idari personellerden üstün çalışma performansı nedeniyle yılın personeli seçilen Hatice Topaçlı’ya teşekkür belgeleri takdim edildi.

Öğrenci dalında ise bölüm bazında genel not ortalaması ve vize sınav başarıları göz önüne alınarak teşekkür belgesi almaya hak kazanan; Çocuk Gelişimi Programı Normal Öğretim öğrencilerinden Fatma Nur Geçer, Çocuk Gelişimi Programı II. Öğretim öğrencilerinden Nuray Poyraz, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencilerinden Dilber Yakar, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Uzaktan Eğitim Programı öğrencilerinden Havva Zengin, Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı öğrencilerinden Tuğçe Nar, Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı öğrencilerinden Latife Ünüşdü ve Yaşlı Bakım Programı öğrencilerinden Sultan Çakıcı’ya,  belgeleri çevrimiçi düzenlenen törenle bölüm başkanları tarafından takdim edildi.