Yeni Nesil Atölye Kariyer Buluşmaları

13 Ocak 2021 1805
Yeni Nesil Atölye Kariyer Buluşmaları

Yeni Nesil Atölye Kariyer Buluşmaları, Türkiye Bilişim Vakfı’nın bir inisiyatifi olan ücretsiz eğitim, burs ve staj programları yürüten Başlangıç Noktası ile 13.01.2021 tarihinde 20:30’da bir araya geliyor.

Üniversite öğrencilerine 21. yüzyıl yetkinlikleri çerçevesinde bir eğitim alternatifi oluşturmayı amaçlayan bir program olan Başlangıç Noktası Akademi, alanının düşünce liderleri tarafından hazırlanan bu eğitimleri, çevrimiçi platformlar üzerinden gerçekleştirerek ve interaktif olacak.  

Üniversitelerin lisans programlarına kayıtlı, okul ve bölüm fark etmeksizin 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin başvurabileceği Başlangıç Noktası Akademi programında, katılımcılara aylık 500 TL burs desteği ve programdan mezun olduktan sonra birçok farklı sektörden kurumda staj imkânı sağlanacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı TR71 2 Düzey Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Niğde ve Nevşehir illerinde faaliyet gösteren Ahiler Kalkınma Ajanının da işbirlikçisi olduğu Başlangıç Noktası Akademi eğitim programı; Dijital Okuryazarlık ve Gelişen Teknolojiler, Sürdürülebilirlik, Girişimcilik, Mülakatlara Hazırlık, Mentorluk ve Staj imkânlar sunuyor.

Yeni Nesil Atölye'de zoom uygulaması üzerinden online olarak gerçekleştirilecek "Kariyer Buluşmalarında" kontenjanı 90 kişi ile sınırlı olup,  başvuru formdaki bilgiler yalnızca katılım gruplarını oluşturmak ve sonrasında katılımcılarla iletişim kurmak amacıyla kullanılacak ve formlar 3. kişiler ile paylaşılmayacak.

Başlangıç Noktası Akademi programına başvurular 01 Ocak 2021 - 01 Şubat 2021 tarihleri arasında alınacak.

Başlangıç Noktası Akademi programı bilgilendirme kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

Başlangıç Noktası Akademi Kayıt linki: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXfqwclVYH1-HgtPz7rB-gyXTItGyQQOnjfK-Qxwj41z57eQ/viewform

Yeni Nesil Atölye Kariyer Buluşmaları