Rektör Aktekin’den, Diş Hekimliği Fakültesine Ziyaret

22 Ocak 2021 2229
Rektör Aktekin’den, Diş Hekimliği Fakültesine Ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesine asaleten Dekan olarak atanıp görevine başlayan Prof. Dr. Sevgi Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

NEVÜ Rektörü Aktekin beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ve Prof. Dr. Fatma Karipcin, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu ile birlikte NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret etti. Ziyaretlerinde kendilerini Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevgi Özcan, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Kevser Kurt Demirsoy ve Dr. Öğr. Üyesi Murat İçen ile Fakülte personeli karşıladı.

Dekan Prof. Dr. Sevgi Özcan’a görevinin hayırlı olması ile birlikte güzel ve başarılı çalışmalar temennisinde bulunan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, önümüzdeki eğitim – öğretim yılında ilk öğrencilerini almayı planlayan Diş Hekimliği Fakültesi için başta akademik kadro olmak üzere gerekli ihtiyaçlarını temin ettiklerini söyledi. 

Şehrin sağlık alanında önemli talepleri arasında yer alan Diş Hekimliği Fakültesini açabilmenin heyecan ve mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını da belirten Rektör Aktekin, böylelikle diş sağlığı alanlarında ilerleyen dönemlerde Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile uygulamalı olarak halka da hizmet verebileceklerini ifade etti.

Yeni kurulan bir fakülteye Dekan olarak atanmasıyla kendisinden beklentilerin farkında olduğunu belirten Dekan Prof. Dr. Sevgi Özcan ise kendisine bu görevi layık gören Rektör Aktekin’e teşekkür ederek, yürüttükleri çalışmalar hakkında kendilerine bilgi verdi.

Dekan Özcan ve Dekan Yardımcılarının istek ve taleplerini de dinleyen Rektör Aktekin, ziyaret sonunda Dekan Özcan’a tekrar görevlerinde başarılar dileyerek kendisine Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yayınlanan Hacı Bektaş-ı Veli’nin “Makalat” kitabını hediye etti.