Rektör Aktekin, Turizm Fakültesini Ziyaret Etti

22 Ocak 2021 1511
Rektör Aktekin, Turizm Fakültesini Ziyaret Etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ Turizm Fakültesine asaleten ve yeniden Dekan olarak atanan Prof. Dr. Şule Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ve Prof. Dr. Fatma Karipcin, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu ile birlikte NEVÜ Turizm Fakültesini ziyaretlerinde kendilerini, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ömer Çoban ve Fakülte personeli karşıladı.

Rektör Aktekin ziyaretlerinde, Turizm Fakültesi Dekanlığı görevine asaleten ve yeniden atanan Prof. Dr. Şule Aydın’a görevinin tekrar hayırlı olması ve başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulundu. Aktekin, Türkiye genelinde eğitim veren Turizm Fakülteleri ve üniversitede bulunan diğer okullar arasında en eski ve en köklü fakülte konumunda olan NEVÜ Turizm Fakültesinin başta turizm memleketi olan bulunduğu şehir olmak üzere, bölge ve ülke turizmine sağladığı önemli katkılarından dolayı da gurur duyduklarını belirtti.

Ziyaretten ve tekrar Dekanlık görevine layık görülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Aktekin’e teşekkür eden Dekan Prof. Dr. Şule Aydın da, bundan sonra da görevini en iyi şekilde yapmaya devam edeceğini söyledi.

Daha sonra Fakülte Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın eşliğinde bölüm ve programlara ait derslik, uygulama alanları, laboratuvar ve birimleri gezerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Aktekin, Fakültede görev yapan öğretim üyelerini de odalarında tek tek ziyaret ederek kendileriyle görüşüp istek ve taleplerini dinledi.