NEVÜ’de Yılın Dördüncü Yönetim Kurulu Toplantısı Çevrimiçi Olarak Yapıldı

29 Ocak 2021 1746
NEVÜ’de Yılın Dördüncü Yönetim Kurulu Toplantısı Çevrimiçi Olarak Yapıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)'de 2021 yılının dördüncü Yönetim Kurulu Toplantısı, 29.01.2021 tarihinde yapıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi üst yönetim organı olan Yönetim Kurulu Toplantısı Covid-19 ile mücadele tedbirleri kapsamında; Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’in başkanlığında Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ve Prof. Dr. Fatma Karipcin, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, fakülte dekanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

2021 yılında üniversite tarafından gerçekleştirilecek olan faaliyetler, çalışmalar ve alınan diğer kararların değerlendirildiği toplantıda; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) akademik birimlerinde açık bulunan akademik kadrolarına yapılan başvurular ve atamalara istinaden başvuruda bulunan akademisyenlerin bilimsel çalışmalarının incelenmesi için bilim jürilerinin oluşturulmasına dair Personel Daire Başkanlığının ilgili yazıları ve gündemdeki diğer konular görüşüldü.