NEVÜ NEVEMM’den “Etkin Bir Öğrenme ve Düşünme Aracı: Zihin Haritaları” Eğitimi

17 Mart 2021 2073
NEVÜ NEVEMM’den “Etkin Bir Öğrenme ve Düşünme Aracı: Zihin Haritaları” Eğitimi

NEVÜ NEVEMM’den “Etkin Bir Öğrenme ve Düşünme Aracı: Zihin Haritaları” Eğitimi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitimde Mükemmeliyet Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVEMM) tarafından, “Etkin Bir Öğrenme ve Düşünme Aracı: Zihin Haritaları” başlıklı eğitim düzenlenecek.  

NEVÜ akademik personeline ve öğrencilerine yönelik eğitici içeriklerin yer aldığı “Eğitici Webinarlar” serisi kapsamında bu hafta NEVEMM’in konuğu Zihin Haritaları Derneği Başkanı Akın Akçalı olacak. Akçalı 18-19 Mart günlerinde saat 20:00 gerçekleştirilecek eğitimde katılımcılara, “Etkin Bir Öğrenme ve Düşünme Aracı: Zihin Haritaları” eğitimi verecek.  Eğitimi tamamlayan katılımcılara ayrıca katılım sertifikası verilecek.

Eğitime katılmak için kayıtlar https://forms.gle/DrftiZBFoG8c5uJq9  adresi üzerinden yapılacak.

Kağan AKÇALI kimdir?

1973 Ankara doğumlu olan Akın Kağan Akçalı, 1995 yılında ODTÜ’ den mezun olduktan sonra ODTÜ Bilgi İşlem ’de çalışmaya başlayarak bilişim sektörüne adım attı. 1996’dan bu yana sektörün önde gelen firmalarında eğitmenlik, proje yöneticiliği, orta-üst düzey yöneticilikler olmak üzere 23 yılı aşkın süre bilişim alanında tecrübe ve deneyimler kazandı.
2014 yılında tanıştığı Zihin Haritaları konusuna olan yoğun ilgi sebebiyle ODTÜ SEM tarafından “Weekend Crash Courses” olarak “Zihinler FORA, Zihin Haritaları ile Öğrenmeyi Öğrenelim” eğitimleri düzenlenmeye başlandı. Bu başarılı eğitimler sonucunda 4 yıl üstü üste konunun uzmanı olarak ODTÜ DAS’a davet edildi. Zihinler FORA, ODTÜ DAS ’ta en çok katılım sağlanan seminerlerden bir tanesi oldu. 2016 yılında Zihin Haritalamanın mucidi olan Tony Buzan’dan eğitimcinin eğitimini alarak TBLI sertifikasına sahip yetkili eğitmen oldu. Profesyonel iş hayatının yanı sıra Zihinler FORA seminerlerini “Yetkili Eğitmen” olarak vermeye devam etti.
Aynı zamanda Türkiye’nin İlk ve Tek Yerli/Milli Zihin Haritalama yazılımı “FORAMIND”ın geliştirilmesini sağladı. 2019 yılı başında Zihin Haritalama Tekniğinin tanıtılması, yaygınlaştırılması, bu konuya ilgi duyanların bir araya gelmesi ve birçok sosyal sorumluluk projesinin de hayata geçirilmesi maksadıyla Türkiye Zihin Haritaları Derneğini kurdu. Halen kurucu başkanlığını yürütmektedir.
2021 yılı itibarıyla Zihinler FORA Eğitim, Yazılım ve Danışmanlık A.Ş.nin kurucusu olarak çalışmalarına devam ediyor. 

NEVÜ NEVEMM’den “Etkin Bir Öğrenme ve Düşünme Aracı: Zihin Haritaları” Eğitimi