NEVÜ Rektörü Aktekin Kanal Avrupa TV’ye Konuk Olacak

27 May 2021 1138
NEVÜ Rektörü Aktekin Kanal Avrupa TV’ye Konuk Olacak

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Kanal Avrupa TV’de “Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tanıtımı ve Kültür Sanat Programı”na konuk olacak.

Moderatörlüğünü ve sunuculuğunu Almanya’da faaliyet gösteren Kapadokya Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mümin Uluç’un yapacağı 699. Anadolu Diyarı Programı “Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tanıtımı ve Kültür Programı”, 27 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 20:00’da Kanal Avrupa TV’de canlı olarak yayınlanacak.

Eğitimci, sanatçı ve konukların yer alacağı tanıtım ve kültür programına, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin telefon bağlantısı ile katılacak. NEVÜ’nün tanıtımının da yer alacağı programda izleyicilere üniversite hakkında bilgiler verecek olan Rektör Aktekin, özellikle uluslararasılaşma yolunda önemli çalışmalar yürüten NEVÜ’de eğitim-öğretim gören yabancı uyruklu öğrencilerin eğitimi ve bunlara sunulan imkânlara değinecek.  

Aktekin ayrıca Türkiye'de üniversitede okumak isteyen yurtdışındaki Türk ve Alman öğrencilerin tercihlerini doğal ve kültürel değerleriyle dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya’da bulunan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nden yana yapmalarına yönelik tavsiye ve davette bulunacak.