NEVÜ ‘Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı’nda

26 Temmuz 2021 1166
NEVÜ ‘Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı’nda

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ve Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin katılımıyla ‘Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı’ düzenlenecek.

COVID-19 salgını nedeniyle yaklaşık bir buçuk yıldır uluslararası eğitimin çok zorlu bir süreçten geçtiği bu dönemde salgının olumsuz etkilerini azaltmak ve Türkiye'ye öğrenci akışının sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ülkemizde öğrenim görmek isteyen uluslararası öğrenciler için düzenlenen "Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı"na NEVÜ’nün yanı sıra Türkiye’nin önde gelen üniversiteleri katılıyor.

Fuar sayesinde uluslararası öğrenciler, ilgili üniversitelerin temsilcileriyle çevrim içi olarak görüşme fırsatı bularak; öğrenci kabul şartları, öğrenim ücretleri, konaklama ve burs olanakları vb. gibi konular hakkında ayrıntılı bilgi edinebilecekler.

‘Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı’,   27-29 Temmuz 2021 - 08.00-20.00 (GMT+3, Türkiye saati ile) tarihleri arasında www.virtualfair-yok.gov.tr  internet adresi üzerinden gerçekleştirilecek.