Rektör Aktekin Stajyer Öğrencileri Makamında Kabul Etti

08 Eylül 2021 1173
Rektör Aktekin Stajyer Öğrencileri Makamında Kabul Etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ‘Kamu Kurumlarında Staj Seferbirliği’ projesi kapsamında farklı üniversitelerden gelen ve NEVÜ’de staj yapan öğrencileri makamında kabul etti.

Hacettepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde eğitim- öğretim gören ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda yürütülen ‘Kamu Kurumlarında Staj Seferberliği’ projesi kapsamında NEVÜ’de staj gören üniversite öğrencileri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKMER) Müdürü Doç. Dr. E. Zehra Turan eşliğinde NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı’nın gençlere ve özellikle üniversite öğrencilerine yönelik önemli girişimler ile birlikte desteklerin bulunduğunu belirten Rektör Aktekin, bunlardan birisinin de ‘Kamu Kurumlarında Staj Seferbirliği’ projesinin olduğunu söyledi.

Aktekin, “Bizlerin ve ülkemizin teminatı olan siz değerli öğrencilerimizin öncelikle böyle önemli bir projede yer alması ve üniversitemizde bulunması bizler için de gurur verici. Cumhurbaşkanlığımız başta olmak üzere Yükseköğretim Kurumu ve birçok kurumunun gençlere ve özellikle üniversite öğrencilerine eğitim-öğretimleriyle birlikte kariyer hayatlarına önemli katkıda bulunacak destek ve girişimleri bulunmakta. Cumhurbaşkanlığımızın İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda yürütülen ‘Kamu Kurumlarında Staj Seferbirliği’ de bunlardan birisi. İnanıyorum ki sizler de stajyerlik döneminiz içerisinde üniversitemizin farklı birimlerinde gözlemleyerek, uygulayarak ve sahip olduğunuz bilgi ile deneyimlerinizi artırarak daha başarılı birer bireyler olarak buradan ayrılacaksınız. Tabi ki bu zaman zarfı içerisinde elde edeceğiz bilgi ve birikimler sizlerin kariyer yolunda bir adım daha önde ilerlemenize önemli derecede katkıda bulunacaktır. Bu vesileyle hepinize eğitim-öğretim hayatınızla birlikte bir sonraki kariyer yolculuğunuzda başarılar diliyorum” dedi.

NÜKMER Müdürü Doç. Dr. E. Zehra Turan’ın 2021-2022 eğitim-öğretim yılına dair yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi verdiği ziyaret sonunda Rektör Aktekin, öğrencilere farklı yazarlara ait kitaplar hediye etti.