NEVÜ Kozaklı MYO’dan 2019-2021 Eğitim-Öğretim Yılları Birleşik Mezuniyet Töreni

11 Eylül 2021 1253
NEVÜ Kozaklı MYO’dan 2019-2021 Eğitim-Öğretim Yılları Birleşik Mezuniyet Töreni

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kozaklı Meslek Yüksekokulu (MYO) 2019-2020 ve 2020-2021 eğitim-öğretim yıllarında mezun olan öğrencilerine yönelik birleşik mezuniyet töreni düzenledi.

Kozaklı Meslek Yüksekokulu okul bahçesinde gerçekleştirilen törene; Kozaklı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Arif Nihat Samur, MYO bölüm başkanları,  akademik ve idari personel,  2019-2020 ve 2020-2021 eğitim-öğretim yıllarında mezun olan öğrenciler ile aileleri katıldı.

Kozaklı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Arif Nihat Samur, yaptığı açılış konuşmasında mezun olan öğrencileri tebrik ederek bundan sonraki yaşamlarında kendilerine başarılar diledi. Samur, “Her yıl düzenli olarak üniversitemizin merkez kampüsünde gerçekleştirdiğimiz mezuniyet törenlerimizi, geçtiğimiz iki yılda Covid-19 Pandemisi nedeniyle gerçekleştirememiştik. Bugün gecikmeli de olsa mezuniyet törenlerimizi yapabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki yıldan itibaren törenlerimizi zamanında ve yüz yüze yapabilmeyi umut ediyoruz. Sevgili Mezunlarımız, yıllarca devam ettiğiniz eğitim sürecinizin önemli bir aşamasını daha tamamlamış oldunuz. Kozaklı MYO olarak bundan sonraki hayatınızda da yanınızda olduğumuzu ve başarılarınızı dilediğimizi bilmenizi isteriz. Katılımlarınız için size ve değerli ailelerinize içten teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Arif Nihat Samur’un konuşmasından sonra, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında meslek yüksekokulunda dereceye giren okul birincisi Fizyoterapi Programından Meryem Hatun Yetiş, okul ikincisi Fizyoterapi İkinci Öğretim Programından Mehmet Bozdağ, okul üçüncüsü İş ve Uğraşı Terapisi İkinci Öğretim Programından Ayşegül Aykutlu tebrik edildi.

Tören, mezun olan öğrencilerin kortej yürüyüşü, temsili diploma takdimi ve kep atmaları ile sona erdi.