NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri-4: Eğitim ve Eşitsizlik

17 Kasım 2021 1215
NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri-4: Eğitim ve Eşitsizlik

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitimde Mükemmeliyet Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVEMM) tarafından üniversitenin akademik personeline yönelik düzenlenen “NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri”nin dördüncüsü Perşembe günü saat 19:00'da "Eğitim ve Eşitsizlik" konulu eğitim ile devam edecek.

NEVÜ Eğitimde Mükemmeliyet Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVEMM) tarafından 18 Kasım 2021 Perşembe günü saat 19:00'da Zoom üzerinden çevrim içi gerçekleştirilecek ve NEVÜ-NEVEMM youtube kanalından canlı yayınlanacak olan eğitime, Düzce Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Tamer Atmaca davetli konuşmacı olarak katılacak.

Doç. Dr. Tamer Atmaca’nın “Eğitim ve Eşitsizlik” üzerine konuşacağı eğitime tüm akademik personel davetli olup, katılım için https://us02web.zoom.us/j/86068243686 adresini ziyaret edebilirsiniz.

NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri; öğrenme-öğretme süreçleri başta olmak üzere eğitimin felsefi ve tarihsel temelleri, eğitimde ölçme değerlendirme gibi eğitimin temel bileşenlerine yönelik olarak öğretim elemanlarının farkındalıklarını artırmak için hazırlanan çevrimiçi eğitim serisidir.


NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri-4:  Eğitim ve Eşitsizlik