NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri Prof. Dr. İnayet Aydın’ın “Akademide Etik” Konulu Eğitimi ile Devam Ediyor

30 Kasım 2021 1973
NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri Prof. Dr. İnayet Aydın’ın “Akademide Etik” Konulu Eğitimi ile Devam Ediyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitimde Mükemmeliyet Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVEMM) tarafından üniversitemiz akademik personeline yönelik hazırlanan NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri, Salı günü saat 20:00’de “Akademide Etik” konulu eğitim ile devam edecektir.

NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri, öğrenme-öğretme süreçleri başta olmak üzere eğitimin felsefi ve tarihsel temelleri, eğitimde ölçme değerlendirme gibi eğitimin temel bileşenlerine yönelik olarak öğretim elemanlarının farkındalıklarını artırmak için hazırlanan çevrimiçi eğitim serisidir.

Ankara Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. İnayet AYDIN tarafından 30 Kasım 2021 Salı günü saat 20:00’de Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek ve NEVÜ-NEVEMM youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak eğitime tüm akademik personelimiz davetlidir.

Katılım linki:  https://us02web.zoom.us/j/86395482411

Prof. Dr. İnayet AYDIN kimdir?

1985 Yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Planlaması Bölümünden mezun oldu. 1986-1988 yılları arasında Sümerbank Bankacılık Personel ve Eğitim Müdürlüğünde görev yaptı. 1988 yılında A.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

1988 Yılında A.Ü.Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Planlaması Bölümüne Araştırma Görevlisi olarak atandı. 1993 yılında “Eğitim Yönetiminde Stres Kaynakları” konulu tezi ile Doktor unvanını kazandı. 1993 yılında aynı bölüme Yardımcı Doçent olarak atandı. 1996 yılında 8 ay süre ile YÖK/ Dünya Bankası Milli Eğitimi Geliştirme Projesi kapsamında kazandığı bursla Amerika Birleşik Devletleri- OHIO “University of Cincinnati’de doktora sonrası araştırmacı olarak çalıştı.

1997’de Doçent, 2003 ‘te Profesör olarak atandı. Yüzlerce kamu ve özel sektör kurumunda hizmet içi eğitim ve yönetim seminerlerinde programcı, koordinatör ve öğretici olarak görev aldı; ihtiyaç saptama ve değerlendirme çalışmalarını gerçekleştirdi. Ulusal ve uluslararası pek çok kitap ve kitap bölümü yazdı.

Tanınmış uluslararası dergilerde eğitim, eğitim yönetimi, eğitim denetimi, alternatif okullar, eğitim ve öğretimde etik, kamu etiği, akademik etik gibi konularda pek çok makalesi yayınlandı. Evli ve bir çocuk annesidir.

NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri Prof. Dr. İnayet Aydın’ın “Akademide Etik”  Konulu Eğitimi ile Devam Ediyor