NEVÜ Gülşehir SBMYO Lojistik Programı Öğrencilerinden DHMİ Kapadokya Havalimanı’na Teknik Ziyaret

08 Ocak 2022 1173
NEVÜ Gülşehir SBMYO Lojistik Programı Öğrencilerinden DHMİ Kapadokya Havalimanı’na Teknik Ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (SBMYO) Lojistik Programı öğrencilerine yönelik, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Kapadokya Havalimanı’na teknik gezi düzenledi.

NEVÜ Gülşehir SBMYO tarafından DHMİ Kapadokya Havalimanına düzenlenen ziyarette Kapadokya Havalimanı personelleri, Lojistik Programı öğrencilerine lojistik mesleğinin önemi ve istihdam olanakları, havalimanının iç hatlar ve dış hatlar bölümündeki teknik operasyonlar, giden ve gelen yolcu bagaj konveyörü ile havalimanındaki lojistik ağ konusunda öğrencileri bilgiler vererek kendilerinin sorularını cevapladı.  

Teknik gezide yer alan Gülşehir SBMYO’yu temsilen Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet Uçar ve Öğr. Gör. Sıddık Ünal, Yüksek Okul Sekreteri Sayım Çay, Lojistik Programı Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Ferhat Canlıtepe, Öğr. Gör. Ebru Demirel ve Öğr. Gör. Dilek Çardak ile öğrenciler, katkılarından ve ilgilerinden dolayı DHMİ Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz başta olmak üzere havalimanı personellerine teşekkürlerini iletti.