NEVÜ İlahiyat Fakültesinde “Bir Kereden Çok Şey Ölür” Adlı Konferans Düzenlendi

09 Ocak 2022 1351
NEVÜ İlahiyat Fakültesinde “Bir Kereden Çok Şey Ölür” Adlı Konferans Düzenlendi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İlahiyat Fakültesi’nde Nevşehir Genç İHH üniversite ekibi ve Kapadokya İrfan Kulübü iş birliğiyle, “Bir Kereden Çok Şey Ölür” isimli program gerçekleştirildi.

NEVÜ İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa; Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.  

Konferansta Nevşehir Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü Polis Memuru ve Narkolog Koray Küçükuslu, “Bir Kereden Çok Şey Ölür” sloganı kapsamında öğrencileri bilgilendirirken, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Kübra Koçak ise “Bağımlılığın Psikolojisi” hakkında bilgi verdi.

Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın da öğrencilere tavsiyelerde bulunduğu konferans, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş’un hediye takdimi ile sona erdi.

Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay program sonrasında ayrıca İlahiyat Fakültesi Dekanlığını ziyaret ederek,  burada öğrencilerle özel söyleşiler gerçekleştirdi.