Başkan Savran’dan Final Sınavına Hazırlanan NEVÜ’lü Öğrencilere Ziyaret

12 Ocak 2022 1679
Başkan Savran’dan Final Sınavına Hazırlanan NEVÜ’lü Öğrencilere Ziyaret

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 2021-2022 eğitim öğretim yılı güz dönemi final sınavı haftası nedeniyle sınavlara hazırlanan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencilerine moral ve motivasyon ziyaretinde bulunarak sınavlarında başarılar diledi.  

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran beraberinde Başkan Yardımcıları Mustafa Alevli, Ersin Erol, Nafiz Dirikoç ve Furkan Feralan ile birlikte NEVÜ Damat İbrahim Paşa Yerleşkesi içerisinde yer alan Hoca Ahmed Yesevi Kütüphanesi’nde güz dönemi yarıyıl final sınavlarına hazırlanan NEVÜ’lü öğrencilere moral ve motivasyon olması amacıyla ziyarette bulundu. Başkan Savran ve Başkan Yardımcılarını ziyaretlerinde NEVÜ Genel Sekreteri Nihat Çavuşoğlu, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İsmail Köse ile NEVÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Tahir Dağaslanı ve kütüphane personeli karşıladı.

Kütüphanede sınava hazırlanan öğrencilerle bir araya gelerek kendileriyle bir süre sohbet eden Başkan Savran, öğrencilere girecekleri sınavlar ile birlikte eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Nevşehir Belediyesi tarafından ayrıca, NEVÜ Hoca Ahmed Yesevi Kütüphanesi’nde açılan stantla öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Nevşehir Belediyesi'nin öğrencilere ikramları final sınavları boyunca devam edecek.