Ufuk Avrupa ERA Chairs Çağrısı Bilgilendirme Etkinliği

18 Ocak 2022 1042
Ufuk Avrupa ERA Chairs Çağrısı Bilgilendirme Etkinliği

TÜBİTAK tarafından "Ufuk Avrupa Katılımın Genişletilmesi" (Widening Participation) kapsamında yer alan ERA Chairs Çağrı’sına yönelik gerçekleşecek olan Genel Bilgilendirme Etkinliği düzenlenecektir. Etkinlik, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve yürütücüsünün T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” Teknik Destek Projesi kapsamında gerçekleştirilecektir.


Temel bilgilendirmeleri sağlayacak olan etkinlik çevrim içi olup, Ufuk Avrupa Katılımın Genişletilmesi: ERA Chairs Çağrısına kapsamında teklif hazırlamayı düşünen kuruluşları hedeflemektedir. Genel Bilgilendirme Eğitimi, teklif yazma ve tekliflerin değerlendirilmesi ile ilgili konulara yoğunlaşacaktır.


ERA Chairs kurumlara mükemmelliği getirmeyi amaçlamaktadır. ERA Chairs projeleri, araştırma mükemmelliği ve yönetim becerileri kanıtlanmış seçkin akademisyenleri, araştırma mükemmelliği potansiyeli olan Widening ülkelerindeki üniversiteler ve araştırma kurumlarıyla bir araya getirir.
Etkinlikteki oturumlar, katılımcıların ERA Chairs Çağrısı’nın temel kavramlarını anlamalarına ve kendi projelerini en iyi şekilde hazırlamalarına yardımcı olacak şekilde yapılandırılmıştır. Eğitimde kullanılacak olan içerik; başarılı olmuş projelerin sunumlarını, katılımcılar için faydalı şablonları ve teklif hazırlama sürecine dair tecrübe paylaşımını kapsayan oturumlar ile zenginleştirilmiştir. Etkinlik gündemi için tıklayınız.


Etkinlik 21 Ocak 2022 tarihinde Türkiye saatiyle 13:00’da çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir. 
Kayıt: Zoom bağlantısı linki, sadece kayıt işlemini gerçekleştiren ilgililerle etkinlikten üç gün önce paylaşılacaktır.
Kayıt işleminizi takip eden link vasıtasıyla gerçekleştirebilirsiniz:
https://docs.google.com/forms/d/1VVpVM-WRNSKTYZ0hVyKpd1R1H8fYpzWzyEz2XWkbFlw  

Daha fazla bilgi için proje ekibiyle k.gungor@idi.ie ve s.dogrusoz@idi.ie adresleri üzerinden iletişime geçebilirsiniz. 

Saygılarımızla

Uluslararası İlişkiler Ofisi

uio@nevsehir.edu.tr 

iro@nevsehir.edu.tr