Rektör Aktekin Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Bölge Finalleri Programına Katıldı

25 Mart 2022 1598
Rektör Aktekin Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Bölge Finalleri Programına Katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin,  Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce İmam Hatip Okulları arasında her yıl düzenlenen ve bu yıl Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması" 6. Bölge Finali programına katılarak dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programa; Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, protokol üyeleri, Nevşehir ile birlikte Adana, Hatay, Mersin, Osmaniye, Kayseri, Niğde ve Aksaray illerinden yarışmacılar, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve protokol konuşmalarıyla başlayan program sonunda “Genç Bilaller” Ezan Okuma Yarışması 6. Bölge Finalinde dereceye giren yarışmacılara ve öğrencilere ödüllerini Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Rektör Aktekin program sonunda ayrıca, dereceye giren yarışmacıları ve öğrencileri tebrik etti.