Hacı Rasim Uzer Özel Eğitim Meslek Okulu Öğrencileri NEVÜ’de

16 May 2022 1953
Hacı Rasim Uzer Özel Eğitim Meslek Okulu Öğrencileri NEVÜ’de

Engelliler Haftası kapsamında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’nün misafiri olan Hacı Rasim Uzer Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri, doyasıya eğlendi. 

Hacı Rasim Uzer Özel Eğitim Meslek Okulu’nda eğitim gören özel öğrenciler, Okul Müdürü Yusuf Çağlayan ve öğretmenler eşliğinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’yü ziyaret etti. Özel öğrencileri ziyaretlerinde Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin ile birlikte Üniversitenin Engelsiz Üniversite Birimi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü öğretim elemanları ve öğrenciler karşıladı.

Öğrencilerle yakından ilgilenen ve kendileriyle sohbet eden Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversite olarak özel insanlara ve öğrencilere büyük önem verdiklerini söyledi. Aktekin “Yaşamımızın her alanında vazgeçilmez bir parçamız olan özel insanlarımızın eğitimleri başta olmak üzere, yaşamlarını kolaylaştırarak kendilerini topluma kazandırmak için hepimize büyük görevler düşmekte. Biz de bu bilinçle Engelsiz Üniversite Birimimiz, Spor Bilimleri Fakültemiz, Eğitim Fakültemizin Özel Eğitim Bölümü ve diğer birimlerimizle koordineli olarak üniversitemizde eğitim gören özel öğrencilerimiz ve görev yapan personelimiz başta olmak üzere tüm özel insanlarımıza dokunacak projeler ve çalışmalar yürütüyoruz.

Ben bu vesileyle siz özel öğrencilerimizi üniversitemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtirken, sizleri sevgi ve muhabbetle kucaklıyorum” diye konuştu.

Daha sonra NEVÜ öğrencileri ve öğretim elemanları eşliğinde NEVÜ Spor Merkezi’nde tırmanış, basketbol, voleybol, masa tenisi ve diğer fiziki aktivitelerde bulunan Hacı Rasim Uzer Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri, çalınan müziklere eşlik ederek doyasıya eğlendi.