Rektör Aktekin'den 1. Lig’e Yükselen NEVÜ Erkek Tenis Takımına Teşekkür Belgesi

01 Haziran 2022 1057
Rektör Aktekin'den 1. Lig’e Yükselen NEVÜ Erkek Tenis Takımına Teşekkür Belgesi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ‘2. Lig Tenis Erkekler Müsabakaları’nda 1. Lig’e yükselen NEVÜ Erkek Tenis Takımı’nı tebrik ederek teşekkür belgesi verdi.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 10-15 Nisan 2022 tarihleri arasında Mersin Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ‘2. Lig Tenis Erkek Müsabakaları’nda bir üst lig olan ‘1. Lig’e yükselme başarası elde eden NEVÜ Erkek Tenis Takımı Antrenörü Öğr. Gör. Osman Dişçeken eşliğinde sporcular Hilmi Danışman, Oğuz Hakan Sözüer, Serhat Tufan ve Utku Batur’u makamında kabul etti.

1. Lig’e yükselen NEVÜ Erkek Tenis Takımı oyuncularını ve Antrenörü tebrik eden Rektör Aktekin hem üniversite, hem de şehir olarak gururlandıklarını söyledi. Aktekin “Üniversitemizde eğitim gören siz öğrencilerimizin sosyo-kültürel olarak kendilerini geliştirecek etkinliklerde etkin olarak yer almaları ve başarılar elde etmeleri bizleri ve şehrimizi gururlandırıyor. Sizleri elde ettiğiniz başarılarınızdan dolayı şahsım, üniversitem ve şehrim adına bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

Takım oyuncuları ve Antrenör Dişçeken ise kendilerine vermiş oldukları desteklerinden dolayı Rektör Aktekin’e teşekkürlerini sunarak, müsabakalarda elde ettikleri kupayı Rektör Aktekin’e takdim ettiler.

Takım oyuncuları ve Antrenörleri ile bir süre görüşen Rektör Aktekin daha sonra, müsabakalarda 1. Lig’e yükselen NEVÜ Erkek Tenis Takımı oyuncuları ile Antrenör olarak vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı Öğr. Gör.  Osman Dişçeken’e teşekkür belgesi verdi.